← Πίσω στο blog

Η μόδα της λεύκανσης της ευαίσθητης περιοχής

Δείτε όλα τα άρθρα του NowDoctor.gr

Γράφει ο Γεώργιος Ανδρεανίδης – Πλαστικός Χειρουργός

Μετά την αποτρίχωση, το solarium, τα τατουάζ, τώρα η μόδα προστάζει λεύκανση της ευαίσθητης περιοχής!

H λεύκανση του πρωκτού με την χρήση του διοδικού Laser διπλού κύματος αποσκοπεί στην μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα στην περιοχή του πρωκτού, το οποίο πολλές φόρες εάν δεν έχει προέλθει εκ γενετής μπορεί να είναι αποτέλεσμα ορμονικών αλλαγών, της παρόδου της ηλικίας ή άλλων παθολογικών αιτίων. Η κατάσταση αυτή πολλές φορές είναι ενοχλητική τόσο για την ίδια την γυναίκα όσο και για το σύντροφό της.

Τώρα μπορείτε να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό σκούρο χρώμα στην ευαίσθητη περιοχή με μία μόνο συνεδρία! Η λεύκανση του πρωκτού, μία επέμβαση ακίνδυνη και ανώδυνη, μπορεί επίσης να συνδυαστεί με την λεύκανση της περιοχής του αιδοίου αλλά και με την επέμβαση μείωσης των υπερτροφικών χειλέων, προσδίδοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο σκοπός του κέντρου μας είναι να σας απαλλάξει από την αβεβαιότητα και τις αμφιβολίες σχετικά με τον ιδανικό χρωματισμό της περιοχής του πρωκτού σας. Είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα φτάσετε στον χρωματισμό που σας ικανοποιεί, ακόμα και εάν έχετε στο μυαλό σας μια αξιοσημείωτη διαφορά προς το λευκότερο. Η μέθοδος που ακολουθείται έχει εντυπωσιακά, όσο και μόνιμα, αποτελέσματα.

Η επέμβαση βασίζεται στη χρήση ενός ειδικού Laser, τελευταίας γενιάς και πραγματοποιείται σε μία και μόνο συνεδρία που δεν ξεπερνάει τα 45 λεπτά. Η χρήση του Laser αποσκοπεί στην αφαίρεση της στοιβάδας της μελανίνης στην οποία και οφείλεται το ανεπιθύμητο σκούρο χρώμα. Η επέμβαση κατά κανόνα γίνεται στο ιατρείο κατόπιν ραντεβού και γίνεται με τοπική αναισθησία. Η επέμβαση δεν είναι επώδυνη ακόμα και με την τοπική αναισθησία. Ο μετεγχειρητικός πόνος είναι ελάχιστος και αντιμετωπίζεται με τα κοινά παυσίπονα τύπου κλπ. Για λίγες μέρες ίσως να υπάρξει ελαφρύ οίδημα (πρήξιμο), το οποίο και υποχωρεί. Η περιοχή της επέμβασης παραμένει ακάλυπτη, χωρίς επιδέσεις ή προστατευτικές γάζες.

Μετεγχειρητικά θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση και την υγιεινή της περιοχής, ενώ συνιστάται αποχή από τη σεξουαλική επαφή για 7 περίπου μέρες. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.