← Πίσω στο blog

Εξαφανίστε άμεσα τα σημάδια γήρανσης του προσώπου με τη νέα καινοτόμο ενέσιμη θεραπεία Εllansé™

Δείτε όλα τα άρθρα του NowDoctor.gr

Early-AntiagingΓράφει ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου MD PhD – Πλαστικός Χειρουργός / Διευθύνων Σύμβουλος του ABH Medical Group

Νέα ενέσιμη θεραπεία που καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης με φυσικό τρόπο αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια, παρουσιάζει το ΑΒΗ Medical Group. Το Ellansé™, αποτελεί την πρώτη οικογένεια δερματικών εμφυτευμάτων που, όπως αναφέρει η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Θεοδώρα Φατσέα, «προσφέρουν μια ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη λύση για ασθενείς που επιζητούν φυσικό αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια».

Τα σημάδια γήρανσης του προσώπου συνήθως εμφανίζονται στην ηλικία των 20 ετών, όταν η σφριγηλότητα του δέρματος αρχίζει να υποχωρεί. Αρχίζουν να εμφανίζονται γραμμές και ρυτίδες, οι οποίες όσο μεγαλώνουμε γίνονται όλο και πιο έντονες. Τα παραδοσιακά δερματικά εμφυτεύματα βοηθούν στην επανόρθωση των γραμμών, των ρυτίδων και των πτυχώσεων της επιδερμίδας.

Το Ellansé™, χάρη στις μοναδικές του ιδιότητες που βασίζονται στην καινοτομία STAT Technology (Sustained Performance, Tunable Longevity and Total Bioresorbability), όχι μόνο επανορθώνει τις ρυτίδες και τις πτυχώσεις, αλλά διεγείρει και το κολλαγόνο προσφέροντας έτσι αποτελεσματική αντιμετώπιση των βαθύτερων αιτιών γήρανσης του προσώπου. Παράλληλα το υλικό διαθέτει μοναδική ελαστικότητα και είναι ιδιαίτερα ιξώδες εξασφαλίζοντας το πρόσθετο πλεονέκτημα της στοχευόμενης τοποθέτησης σε σημεία του προσώπου που βοηθούν στην ανόρθωσή του.

Το Ellansé αποτελεί ένα ασφαλές, κλινικά τεκμηριωμένο, δερματικό εμφύτευμα που αποτελείται από εντελώς λεία μικροσφαιρίδια πολυεκαπρολακτόνης, ομοιογενώς αιωρούμενα σε ένα υδατικό, τέλεια προσαρμοσμένο φορέα γέλης καρβοξυμεθολοκυτταρίνης.

Το Ellansé™ φέρνει τη σήμανση CE και κατασκευάζεται σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς οδηγίες διασφάλισης ποιότητας και συνιστά την τέλεια επιλογή, καθώς αποτελεί θεραπεία 2 σε 1: άμεση επανόρθωση ρυτίδων και πτυχώσεων και διέγερση του κολλαγόνου για μεγαλύτερης διάρκειας φυσικό αποτέλεσμα. Έχει άμεσα, ορατά και μακροχρόνια αποτελέσματα με μία μόνο εφαρμογή.

Το Ellansé™ αποτελεί ιδανική θεραπεία για γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, καθώς  διορθώνει ρυτίδες και πτυχώσεις στο πρόσωπο, διεγείρει το κολλαγόνο για παρατεταμένα φυσικά αποτελέσματα, διαμορφώνει και βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου, αντιστρέφει τα σημάδια της γήρανσης και προσφέρει πιο φυσική και νεανική εμφάνιση. Εφαρμόζεται: στην περιοχή των ρινοπαρειακών πτυχών και των ρυτίδων της γωνίας του στόματος, για ενίσχυση ζυγωματικών, για διόρθωση ελλείμματος κροτάφων, για ανόρθωση του έξω τμήματος βλεφάρων, για διαμόρφωση περιγράμματος του προσώπου προσδίδοντας όγκο στα σημεία που έχει μειωθεί, διόρθωση σχήματος της μύτης, καθώς και στα χέρια ως αντιγηραντική θεραπεία.

Σύμφωνα με τη Δρ. Θεοδώρα Φατσέα, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο «με το Ellansé, επιτυγχάνεται μια πιο φυσική νεανική εμφάνιση, με διάρκεια που φθάνει εξασφαλισμένα τον 1 χρόνο, όταν στις παραδοσιακές ενέσιμες θεραπείες η διάρκεια του αποτελέσματος φθάνει στους 6-8 μήνες.».