← Πίσω στο blog

Το NowDoctor στην έκθεση παιδικής δημιουργικότητας στο Κολωνάκι

Δείτε όλα τα άρθρα του NowDoctor.gr

 

Η «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ», με την υποστήριξη του NowDoctor ως χορηγού επικοινωνίας προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε μία ευρηματική έκθεση με θέμα την «Παιδική Δημιουργικότητα», το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 στην πλατεία Κολωνακίου.

Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλα τα παιδιά που επιθυμούν να εκφράσουν την κλίση τους το «δημιουργό» που κρύβουν μέσα του και να συμμετάσχουν στη μικρή αυτή γιορτή με τη δική τους πρόταση –χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, κατασκευές, πρωτότυπες δημιουργίες, μικρές «εφευρέσεις». Τα έργα των παιδιών θα εκτεθούν στην Πλατεία Κολωνακίου, από τις 11:00 έως τις 14:00.

To NowDoctor είναι το νέο Ελληνικό εργαλείο στο διαδίκτυο, που επιτρέπει την ΔΩΡΕΑΝ αναζήτηση ιατρικού ραντεβού με ένα κλικ από την οθόνη του υπολογιστή. Με το NowDoctor η διαδικασία αναζήτησης ιατρικού ραντεβού δεν κοστίζει τίποτα και ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις λεπτά!

Οι ενδιαφερόμενοι μικροί δημιουργοί μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο drasipsy@gmail.com, ή στο τηλέφωνο 6932 380673 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2012, αποστέλλοντας το όνομά τους, την ηλικία τους, το ονοματεπώνυμο του γονέα τους με τα στοιχεία επικοινωνίας τους και την κατηγορία του έργου ή των έργων με τα οποία θα συμμετάσχουν.

Το Σωματείο «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ» έχει ως στόχο τη διάδοση της επιστημονικής γνώσης σε ψυχολογικά θέματα με σκοπό την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού στα σύγχρονα ψυχολογικά προβλήματα. Παράλληλα, στοχεύει στην εκπαίδευση όλων των μη ειδικών επιστημόνων για την αναγνώριση ψυχοπαθολογικών αντιδράσεων στο παιδί, στον ενήλικα και στην οικογένεια για την πρόληψη στην ψυχική υγεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Ελληνικό εργαλείο ΔΩΡΕΑΝ εξεύρεσης ιατρικών ραντεβού στην Ελλάδα, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο NowDoctor (210-8788090) ή να επισκέπτεστε το www.nowdoctor.gr