← Πίσω στο blog

To NowDoctor στο συνέδριο Meet Greece v2.0

Δείτε όλα τα άρθρα του NowDoctor.gr

To NowDoctor συμμετείχε στο συνέδριο ΕΛΛΑΔΑ 2.0 (Meet Greece 2.0) που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το ΙΝΕΒΙΔΙΜ (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Δράσης για την νεολαία «Νέα Γενιά σε Δράση», με απώτερο σκοπό την ανάδειξη των δυνατοτήτων των νέων και την παροχή βοήθειας και καθοδήγησης για καινοτομία και επαγγελματική πρόοδο.

Στόχος του είναι να χαρτογραφήσει τάσεις, ιδέες και ρεύματα που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική κοινωνία στους χώρους της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, των κοινωνικών πρωτοβουλιών, του διαδικτύου.

Ο συνιδρυτής του NowDoctor παρουσίασε τρόπους με τους οποίους η κοινωνική επιχειρηματικότητα στο διαδίκτυο μπορεί να βοηθήσει με πρακτικά βήματα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του ελληνικού πληθυσμού.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βρέθηκαν κοντά μας αυτό το διήμερο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση επισκεφτείτε το www.meetgreecev2.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το NowDoctor, το πρώτο διαδικτυακό εργαλείο που επιτρέπει την δωρεάν αναζήτηση ιατρικών ραντεβού ανά την Ελλάδα,  επισκεφτείτε μας εδώ.