← Πίσω στο blog

Θεραπείες λάμψης και ομορφιάς πριν τα Χριστούγεννα!

Δείτε όλα τα άρθρα του NowDoctor.gr

Christmas snowflake for blogΓράφει ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου MD PhD – Πλαστικός Χειρουργός / Διευθύνων Σύμβουλος του ABH Medical Group

Τι μπορείτε να κάνετε από τώρα έως και την Πρωτοχρονιά, για λαμπερή & νεανική εμφάνιση!

Οι εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα… όχι μόνο για τα δώρα που θα λάβουμε και θα πάρουμε, αλλά και για αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να αποκτήσουμε λαμπερό δέρμα,  φρέσκο,  αναζωογονημένο και «ξεκούραστο»  πρόσωπο!

Με τη βοήθεια των εξειδικευμένων δερματολόγων του ΑΒΗ Medical Group, σας παρουσιάζουμε τις πιο σύγχρονες ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ μεθόδους για να αποκτήσετε  άμεσα σφριγηλό δέρμα, λάμψη και νεανική όψη!

 30 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

 FRAXEL LASER: gold standard στην αναδόμηση της επιδερμίδας

Το fraxel, μέσω χιλιάδων μικροδεσμών laser, παράγει μικροσκοπικές βαθιές στήλες ανάπλασης στο δέρμα, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται τα παλαιά επιδερμικά κύτταρα με τις αλλοιώσεις γήρανσης ή χρωματικών βλαβών και να ενεργοποιείται ο μηχανισμός ανάπλασης. Εφαρμόζεται σε ασθενείς με ουλές ακμής, λεπτές ρυτίδες, ρυτίδες έκφρασης, χαλάρωση, μέλασμα, φακίδες και κηλίδες. Για καλύτερα αποτελέσματα και μόνο κατά τους  χειμερινούς μήνες, μπορεί να συνδυαστεί με ειδική προετοιμασία λεύκανσης βάσει συγκεκριμένης ιατρικής συνταγής 2-4 εβδομάδες πριν τη θεραπεία με fraxel laser.

Αποτέλεσμα:  gold standard  στην αναδόμηση, αναζωογόνηση και ανάπλαση της επιδερμίδας, σημαντική βελτίωση και στις ραγάδες.

 FRACTIONAL MICRO NEEDLING RF: δέρμα πιο λαμπερό & υγιές

Κορυφαία λύση στην αναδόμηση του δέρματος προσφέρει η θεραπεία με Fractional Micro Νeedling RF, που πρόσφατα άρχισε να εφαρμόζει το ABH Medical Group. Πρόκειται για ένα σύστημα ραδιοσυχνοτήτων RF, και όχι Laser, που μεταφέρει άμεσα ισχυρή θερμική ενέργεια στην περιοχή-στόχο του δέρματος, αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα. Η  θεραπεία διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του δέρματος μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, αναπλάθοντας το κατεστραμμένο δέρμα, κάνοντάς το να δείχνει ξανά λαμπερό και υγιές. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης του δέρματος, για τις πανάδες, ρυτίδες, ραγάδες, ουλές ακμής, χαλάρωση του δέρματος προσώπου και σώματος.

 LIFTING ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ ΜΕ PDO ΝΗΜΑΤΑ: άμεση λύση στη χαλάρωση

Το «lifting χωρίς νυστέρι και τομές» προσφέρει άμεση και γρήγορη λύση στη χαλάρωση  προσώπου και σώματος. Αποτελεί επί της ουσίας ένα mini lifting, χωρίς τομές και ράμματα,  με τη χρήση ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΩΝ νημάτων κάτω από το δέρμα. Τα νήματα είναι αγγειοχειρουργικά ράμματα φτιαγμένα από βιοαπoρροφήσιμο, μη αλλεργικό υλικό PDO – υλικό το οποίο  χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στη χειρουργική για συρραφή τραυμάτων. Η νέα μέθοδος, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της πτώσης και της απώλειας όγκου του προσώπου, αλλά και της χαλάρωσης του σώματος, εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου, ενώ απαιτούνται μόλις 45 λεπτά, για την εφαρμογή της!

 ΘΕΡΑΠΕΙΑ DERMAPEN & PEN INJECTOR: αντιμετωπίστε τους μαύρους κύκλους

Για γέμισμα ρυτίδων, ανανέωση και σύσφιξη, αλλά και αντιμετώπιση μαύρων κύκλων, συνιστάται η θεραπεία dermapen.

Ειδικά για τους μαύρους κύκλους, υαλουρονικό χαμηλού μοριακού βάρους εγχέεται στην κογχική κοιλότητα («λίμνη δακρύων») αντιμετωπίζοντάς τους άμεσα και δραστικά. Η έγχυση του υαλουρονικού γίνεται με ειδική ιατρική συσκευή, το pen injector, που επιτρέπει ακρίβεια κατά την εφαρμογή στην ευαίσθητη αυτή περιοχή.

ΙΑΤΡΙΚΟ PEELING ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ & ΙSOLAZ anti ACNE: αναδόμηση επιδερμίδας, αντιμετώπιση ακμής

Επιφανειακό, μεσαίο ή βαθύ θα είναι το peeling νέας γενιάς που θα χρειαστείτε ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Το δέρμα αρχίζει να αποφολιδώνεται 24-48 ώρες μετά το peeling, ώστε νέο δέρμα να αντικαταστήσει τις επιφανειακές στοιβάδες εντός 7-10 ημερών.

Αν υπάρχει πρόβλημα ακμής, ο ιατρός εφαρμόζει τη «φωτοπνευματική» θεραπεία Isolaz anti Acne, όπου μέσω μιας κεφαλής αναρροφάται το σμήγμα από τους πόρους και στη συνέχεια εκπέμπει ευρέου φάσματος φως που δρα κατά του προπιονικού βακτηριδίου της ακμής.

Αποτέλεσμα: θεαματική βελτίωση της όψης του δέρματος, μείωση λεπτών ρυτίδων και των προβλημάτων της ακμής, λάμψη και αναδόμηση της επιδερμίδας.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ SILKPEEL: ορατά & άμεσα αποτελέσματα

Μία από τις 5 κορυφαίες μη-επεμβατικές θεραπείες με ορατά & άμεσα αποτελέσματα, σύμφωνα με την Ένωση Πλαστικών Χειρουργών της Αμερικής, αποτελεί η δερμοαπόξεση με διαμάντια Silkpeel. Η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή από ατόφιο διαμάντι «γλυστρά» πάνω στην επιφάνεια του δέρματος, αφαιρώντας τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα. Ταυτόχρονα εγχέονται υγρές θεραπευτικές ουσίες στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας που τις έχουμε επιλέξει ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Με τη μέθοδο Silkpeel μπορούμε:  να ενυδατώσουμε το δέρμα, να αντιμετωπίσουμε την ακμή, να λευκάνουμε τις κηλίδες, να θρέψουμε το δέρμα με βιταμίνες, να καθυστερήσουμε τη γήρανση με αντιοξειδωτικά.

15 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

 BOTOΧ: απαλύνετε τις ρυτίδες σας

Το botox είναι μια φυσική επεξεργασμένη πρωτεΐνη η οποία δρα στο μυ εμποδίζοντας τις συσπάσεις.  Η διαφορά στο αποτέλεσμα έγκειται στην τεχνική που εφαρμόζει ο κάθε ιατρός. Εκτός από το μέτωπο, το botox εφαρμόζεται στην περιοχή των φρυδιών, κυρίως στο μεσόφρυο,  γύρω από τα μάτια, στο οβάλ του προσώπου (“nefertiti lift”), καθώς και στο λαιμό.

YΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ: “γεμίστε” τις ρυτίδες, τονίστε  περίγραμμα & όγκο χειλιών

Για διόρθωση των ρυτίδων στην περιοχή γύρω από τα χείλη, στις ρινοπαρειακές πτυχές, για τονισμό περιγράμματος και όγκου χειλιών, αλλά και για «γέμισμα» των ρυτίδων του μετώπου και του μεσόφρυου, προτείνεται η  ενέσιμη θεραπεία με  υαλουρονικό οξύ.

ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ ή ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: δέρμα νεανικό & σφριγηλό

Στην ετερόλογη μεσοθεραπεία εγχέουμε στο δέρμα, ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, αυξητικούς παράγοντες κλπ., ενώ στην αυτόλογη μεσοθεραπεία, αξιοποιούμε το πλάσμα του ίδιου του ασθενούς – συμπεριλαμβανομένων των αιμοπεταλίων και λευκοκυττάρων – ενισχύοντάς το με ενεργοποιητή αυξητικών παραγόντων.

Αποτέλεσμα:  σύσφιγξη δέρματος και έντονη αναζωογόνηση και  βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, καθώς και απάλυνση των ρυτίδων, λόγω του ότι το ίδιο το δέρμα ξεκινά από μόνο του τη διαδικασία επούλωσής του.

 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

DELUXE NOIR : λάμψη στη στιγμή!

Θεραπεία προσώπου με χαβιάρι και βλαστοκύτταρα μαύρου σταφυλιού, σε συνδυασμό με αιματίτη, προσφέρουν πολυτελή αντιγηραντική περιποίηση! Λάμψη & σφριγηλότητα στη στιγμή!

Βαθύς καθαρισμός με θεραπεία ενυδάτωσης & αντιγήρανσης

Για καθαρή & λαμπερή επιδερμίδα, προχωρήστε σε ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου με απολέπιση – ατμό  και στη συνέχεια θεραπεία άμεσης ενυδάτωσης  με τα εξειδικευμένα προϊόντα ABH Medical Formulas. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τη χρήση του Dermio Top Head, για άμεση ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ με τη δύναμη της κβαντικής φυσικής! Oρατή βελτίωση της εικόνας του δέρματος, μείωση λεπτών γραμμών & ρυτίδων, αύξηση σύσφιξης & ελαστικότητας.