← Πίσω στο blog

Μια εικόνα… χίλιες λέξεις για το δέρμα του προσώπου σας!

Δείτε όλα τα άρθρα του NowDoctor.gr

VISIA Pores screen RGB (1)Γράφει ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Dr. Χριστόφορος Τζερμιάς

Ρυτίδες, δυσχρωμίες, ηλιακές κηλίδες, ευρυαγγείες, πόροι, βακτήρια, περιοχές αφυδάτωσης ή σμήγματος… Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την υγεία της επιδερμίδας σας, σας παρουσιάζονται τώρα με εικόνες, γραφήματα, συγκριτικά στοιχεία, αλλά και προσομοιωτές γήρανσης.

Το εξελιγμένο σύστημα δερμοανάλυσης Visia αποτελεί τον νέο αντικειμενικό και επιστημονικό τρόπο διάγνωσης των προβλημάτων του δέρματος, και μάλιστα μέχρι τα βαθύτερα στρώματά του. Χάρη στη δυνατότητα της πολυφασματικής απεικόνισης και ανάλυσης, το Visia συλλέγει οπτικές πληροφορίες σε έξι τομείς που επηρεάζουν την υγεία της επιδερμίδας σας και την εμφάνισή σας:

  • Ρυτίδες
  • Επιφανειακές δυσχρωμίες
  • Πόρους
  • Υφή
  • Πορφυρίνες (απόδειξη παρουσίας βακτηρίων στους πόρους)
  • Κηλίδες UV (χαρακτηριστικό της φωτογήρανσης που προκαλείται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο)

Ανακαλύψτε την αληθινή ηλικία του δέρματός σας

Η διαδικασία είναι σαν μία φωτογράφιση, όμως στην προκειμένη περίπτωση οι εικόνες είναι τρισδιάστατες και ρίχνουν φως στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος (επιδερμίδα, χόριο, υποδόριο), παρέχοντάς σας μία πλήρη απεικόνιση της κατάστασης του προσώπου σας. Το Visia όμως δεν υπερέχει μονάχα στη δυνατότητα να ταυτοποιεί όλες τις βλάβες του δέρματος, αλλά και στον τρόπο επεξεργασίας των οπτικών αυτών πληροφοριών. Χάρη σε ειδικούς αλγόριθμους, παρουσιάζει στατιστικές μετρήσεις, που λειτουργούν ως μέτρο σύγκρισης με άτομα ίδιου φύλου, ίδιας ηλικίας και ίδιου τύπου δέρματος με σας. Έτσι, μπορείτε να έχετε εικόνα για την αληθινή ηλικία του δέρματός σας, η οποία δεν συμβαδίζει απαραίτητα με τη βιολογική.

Δείτε πώς θα είστε στο μέλλον

Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο προσομοιωτή γήρανσης που σας δίνει την ευκαιρία να δείτε εικόνες από το… μέλλον. Σας παρουσιάζει πώς θα δείχνει το δέρμα σας μετά από 5 έως 7 χρόνια αν δεν αλλάξετε τις καθημερινές συνήθειες ομορφιάς σας. Παρομοίως, σας παρέχει την ευκαιρία να κάνετε και μία επιστροφή στο… παρελθόν, παρουσιάζοντάς σας αντίστοιχα την όψη του δέρματός σας πριν από 5 έως 7 χρόνια αντίστοιχα.

Όλες οι εικόνες και τα αποτελέσματα της διαγνωστικής ανάλυσης του Visia καταχωρούνται ψηφιακά, μαζί με την απαραίτητη ιατρική γνωμάτευση, στοιχειοθετώντας τον προσωπικό σας φάκελο. Με βάση την εμπεριστατωμένη ανάλυση και καταγραφή των βλαβών, συμβάλλει στον σχεδιασμό μιας αγωγής που να ανταποκρίνεται αποκλειστικά στις προσωπικές σας ανάγκες. Και μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αγωγής σας επιτρέπει να παρακολουθείτε με συγκριτικές εικόνες την πρόοδο της θεραπείας σας, κρατώντας ένα προσωπικό αρχείο για σας.

Τώρα πια, μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα και την υγεία του προσώπου σας έχοντας πλήρη εικόνα της παρούσας κατάστασής του, αλλά και συγκριτικές εικόνες της προόδου του κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Πλέον, είναι θέμα χρόνου να αντικρίσετε το μέλλον… σήμερα!

Τα σημεία υπεροχής του Visia

  • Παρέχει πολλαπλές απεικονίσεις του δέρματος
  • Ανιχνεύει καταστάσεις του δέρματος που δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι
  • Παρέχει αριθμητική μέτρηση των βλαβών του δέρματος, γραφικές παραστάσεις
  • Συγκρίνει τη βιολογική ηλικία του εξεταζόμενου με την ηλικία του δέρματος του
  • Ανιχνεύει και δίνει ποσοτικές μετρήσεις για φωτογήρανση, κηλίδες, ρυτίδες, μικρόβια δέρματος, ουλές, πόρους
  • Διαθέτει λειτουργία τρισδιάστατης απεικόνισης τομών του δέρματος για εκτενέστερη ανάλυση
  • Διαθέτει προσομοίωση που απεικονίζει την πορεία των βλαβών του δέρματος (ρυτίδες- κηλίδες)

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.tzermias.gr