← Πίσω στο blog

3 μέθοδοι για να απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος λίγο πριν τις διακοπές!

Δείτε όλα τα άρθρα του NowDoctor.gr

how-to-lose-local-fatΓράφει ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας – Πλαστικός Χειρουργός  / Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan» / Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης / Διευθυντής της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Η επιστήμη της ομορφιάς, έχει ανακαλύψει 3 νέες μεθόδους, για άμεση απαλλαγή από το τοπικό λίπος, προσαρμοσμένους ανάλογα με το εύρος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η κάθε γυναίκα ξεχωριστά.

Το τοπικό λίπος συσσωρεύεται σε συγκεκριμένα σημεία, όπως είναι οι γλουτοί και η κοιλιά, αλλοιώνοντας τη συνολική εικόνα του γυναικείου σώματος. Με τις 3 μεθόδους που περιγράφονται στη συνέχεια, το σχήμα και οι αναλογίες, δηλαδή οι γραμμές του σώματος που καθορίζονται από την διάταξη του λίπους, αποκτούν την ιδανική τους μορφή και αποκαθίσταται έτσι η συνολική αρμονία.

AQUALYX

Πρόκειται για θεραπεία λιποδιάλυσης των κυττάρων που εφαρμόζεται επιφανειακά στο δέρμα και επενεργεί με δραστικό τρόπο εναντίον των λιποκυττάρων. Είναι μη επεμβατική, τα αποτελέσματά της είναι ορατά άμεσα και δεν χρειάζεται πολλές επαναλήψεις. Το AQUALYX ενδείκνυται για την διόρθωση του ήπιου τοπικού πάχους και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 3D LIPO™

Το 3D LIPO™ είναι το καινοτόμο μηχάνημα το οποίο προσφέρει την απόλυτη θεραπεία για τη τοπική μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση έντονης ψύξης (-6 βαθμούς Κελσίου) που εφαρμόζεται τοπικά στο λιπώδη ιστό. Είναι εντελώς ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του. Το σύστημα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια μη επεμβατική θεραπεία λιπόλυσης που συνδυάζει την βαθειά ψύξη και το κενό για την αποτελεσματική αφαίρεση του εντοπισμένου λίπους και την αύξηση του μεταβολισμού. Το 3D LIPO™ επιτυγχάνει απώλεια πόντων και βελτιώνει άμεσα τη συνολική εικόνα του σώματος.

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ-ΛΙΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ-ΛΙΠΟΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ

Ο όρος «λιποαναρρόφηση» είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον όρο «λιπογλυπτική», ο οποίος αναφέρεται στην αφαίρεση του λίπους με λεπτεπίλεπτες κάνουλες. Η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία επιτρέπει την ακούραστη, λεπτομερή και επίμονη αφαίρεση του λίπους. Ο Δρ Μπουκουβάλας, πρωτοπόρος στην εφαρμογή νέων μεθόδων πλαστικής χειρουργικής, εφαρμόζει συνδυαστικά με τη λιποαναρρόφηση και τη μέθοδο της λιπομεταμόσχευσης / λιποπρόσθεσης. Το λίπος δηλαδή που αφαιρείται από τη λιποαναρρόφηση συλλέγεται, και στη συνέχεια επανατοποθετείται σε άλλα σημεία του σώματος που χρειάζεται να επανασχηματοποιηθούν, όπως για παράδειγμα στο στήθος ή στα ζυγωματικά, ώστε ν’ αποκτήσουμε τέλεια αρμονία. Η τεχνική της λιποαναρρόφησης αποτελεί μια λύση μόνιμη, αφού τα λιποκύτταρα αφαιρούνται από το ανθρώπινο σώμα.