← Πίσω στο blog

10 τρόποι για να κρύψετε την κοιλίτσα σας!

Δείτε όλα τα άρθρα του NowDoctor.gr


Δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να έχουν κορμί μοντέλου και τις ιδανικές αναλογίες! Τα μοντέλα μπορεί να ξημεροβραδιάζονται στα γυμναστήρια και η διατροφή τους να είναι πολυ αυστηρή, αλλά δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να πηγαίνουν καθημερινά στο γυμναστήριο και φυσικά μπορεί να θέλουν να υποκύπτουν στους «γλυκούς» πειρασμούς!

Υπάρχουν πάντα τρόποι όμως που μας βοηθούν να κρύβουμε τις ατέλειες και η κοιλίτσα είναι πάντα το πρόβλημα που ενοχλεί τις περισσότερες γυναίκες στην εμφάνιση τους, όσο μεγαλώνουν!

Αν έχετε λίγα κιλάκια παραπάνω και έχουν συγκεντρωθεί στην κοιλιά σας, υπάρχουν 10 τρόποι για βελτιώσετε την εμφάνιση σας, προσέχοντας απλά τα ρούχα που επιλέγετε!

 

 

  1. Αποφύγετε μπλούζες με έντονα σχέδια, τσέπες ή prints. Όσο πιό απλό τόσο το καλύτερο.
  2. Μην βάζετε τις μπλούζες μέσα σε παντελόνια και φούστες γιατί τονίζουν την κοιλιά σας!
  3. Τα κολάν με φαρδιές μπλούζες και πουλοβερ μπορούν να γίνουν ο καλύτερος φίλος σας!
  4. Το μαύρο σώζει! Φορέστε σκουρόχρωμες ρούχα γιατι τα έντονα χρώματα προκαλούν το βλέμμα στο «προβληματικό» σημείο του σώματος! Χρώματα όπως μαύρο, μπλε και καφέ είναι το καλύτερο.
  5. Οι ζώνες δεν καλύπτουν τίποτα! Καλύτερα να τις αποφύγετε γιατί σας σφίγγουν ακόμα περισσότερο και κάνουν τα «πλαïνά» σας να πετάνε περισσότερο.
  6. Αποφύγετε τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, καθώς πιέζουν την κοιλιά στο λάθος σημείο και την αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο!
  7. Επιλέξτε ρούχα τα οποία σας κάνουν καλή εφαρμογή, πρέπει να φοράτε το σωστό νούμερο, ούτε ένα νούμερο μεγαλύτερο, ούτε βέβαια μικρότερο!
  8. Τα υφάσματα που κολλάνε πάνω στο σώμα, όπως μεταξένια, αναδεικνύουν με άσχημο τρόπο και την παραμικρή ατέλεια.
  9. Πολλά επίπεδα ρούχων, blazer, jacket και φουλάρια, μπορούν να κρύψουν την περιοχή της κοιλιάς.
  10. Οι κάθετες γραμμές στα ρούχα σας σας αδυνατίζουν!

Αν ακολουθήσετε αυτές τις 10 συμβουλές, σίγουρα τα βλέμματα δεν θα επικεντρώνονται πια στην κοιλιά σας!