← Πίσω στο blog

Παγκόσμια ημέρα γυναίκας: 250 δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις σε όλη την Ελλάδα!

Δείτε όλα τα άρθρα του NowDoctor.gr

Η 8η Μαρτίου ορίστηκε το 1977 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας. Είναι μια μέρα κινητοποιήσεων σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη της ισότητας και την αξιολόγηση της θέσης των γυναικών στην κοινωνία.

To NowDoctor σε συνεργασία με το πανελλαδικό δίκτυο ιατρών του βρίσκεται στο πλευρό των γυναικών και στις 8 Μαρτίου δίνει την δυνατότητα σε περισσότερες από 250 γυναίκες ανά την Ελλάδα να εξεταστούν δωρεάν (Τεστ ΠΑΠ, κολπικό υπερηχογράφημα, DNA τεστ για κονδυλώματα, γενική εξέταση αίματος και σιδήρου). Γιατροί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Τρίκαλα, Λάρισα, Τρίπολη και Σέρρες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή!

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να αναζητούν το σχετικό banner μπαίνοντας στο www.nowdoctor.gr και αφού εγγραφούν στην ιστοσελίδα (δωρεάν), να κλείνουν το ραντεβού τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ NOWDOCTOR

Το www.nowdoctor.gr είναι το πρώτο Ελληνικό εργαλείο στο διαδίκτυο που επιτρέπει την ΔΩΡΕΑΝ αναζήτηση ιατρικών ραντεβού. Στην ιστοσελίδα συμμετέχουν ήδη 2800 γιατροί με 52 ειδικότητες σε 136 πόλεις ανά όλη την Ελλάδα. Περισσότεροι από 6.500 εγγεγραμμένοι ασθενείς έχουν ήδη προβεί σε 1.0000.000 ΔΩΡΕΑΝ αναζητήσεις ιατρικών ραντεβού.

Τηλ. επικοινωνίας 210 8788090

Email contact@nowdoctor.gr