← Πίσω στο blog

Ο Φαρμακοποιός μου – Το υπερσύγχρονο ελληνικό Online Φαρμακείο

Δείτε όλα τα άρθρα του admin

 

 

Το πρώτο και το μεγαλύτερο Online Φαρμακείο της χώρας μας, ofarmakopoiοsmou.gr, ιδρύεται το 2012 με σκοπό να γίνει ο καλύτερος online σύμβουλος υγείας και ομορφιάς. Ο στόχος του ιδρυτή του, κ. Γεράσιμου Τριανταφυλλά, ήταν από την αρχή να προσφέρει στον πελάτη τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη που θα ένιωθε μέσα σε ένα φυσικό κατάστημα, αγοράζοντας ό,τι τον ενδιαφέρει και έχοντας παράλληλα δίπλα του έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης, τον φαρμακοποιό του.

 

 

Η αρχή γίνεται το 1977, όταν ιδρύθηκε και λειτούργησε το πρώτο φαρμακείο -φυσικό κατάστημα- στην Αθήνα, στην οδό Φιλολάου 113, στο Παγκράτι.

Το 2012, ήταν η χρονιά-ορόσημο της επιχείρησης, αφού έγινε το επόμενο μεγάλο βήμα, με τη δημιουργία και τη λειτουργία του πρώτου ηλεκτρονικού καταστήματος, ένα e-φαρμακείο, στα πρότυπα ενός υπερσύγχρονου e-shop, το οποίο εκμηδένισε έτσι τις αποστάσεις μεταξύ του καταναλωτή και του προϊόντος.

 

 

Μια σημαντικότατη, μεγάλη και ευρεία ποικιλία προϊόντων -που έχει φτάσει σήμερα τους 22.000 κωδικούς από 400 καταξιωμένες εταιρείες- συγκεντρώθηκε και είναι άμεσα διαθέσιμη, ενώ μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα, η οποία αποτελείται από φαρμακοποιούς, βοηθούς φαρμακοποιών, αισθητικούς και διαιτολόγους, εξυπηρετεί και συμβουλεύει ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ελλάδας και ολόκληρου του κόσμου. Αξιοσημείωτο είναι πως πολλά κορυφαία ελληνικά φαρμακευτικά προϊόντα αποστέλλονται ακόμα και σε πελάτες που ζουν στην Κίνα.

 

 

Μέσω της ιστοσελίδας ofarmakopoiosmou.gr, ο πελάτης έχει άμεση πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα γνωστών εταιρειών που αφορούν στα δερμοκαλλυντικά, σε συμπληρώματα και προϊόντα διατροφής, σε όλο το φάσμα των ομοιοπαθητικών προϊόντων κάθε δυναμοποίησης, βρεφικά, ορθοπεδικά και διαγνωστικά προϊόντα αλλά και προϊόντα ομορφιάς-μακιγιάζ και σε μια πληθώρα άλλων παραφαρμακευτικών προϊόντων που έχουν ως σημείο πώλησης το e-φαρμακείο, και το φυσικό κατάστημα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

 

Προτεραιότητα του ofarmakopoiosmou.gr δεν είναι μόνο να δώσει πρόσβαση στις μοναδικές του προσφορές, αλλά και να καθοδηγήσει τον ενδιαφερόμενο ώστε να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε του ανάγκη, να τον συμβουλέψει και να του προτείνει λύσεις σε κάθε του τυχόν πρόβλημα, όσο μακριά κι αν βρίσκεται.

 

 

Με τη σειρά τους οι πελάτες του e-φαρμακείου της εταιρείας ofarmakopoiosmou.gr, στηρίζοντάς την όλα αυτά τα χρόνια με την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους, έγιναν η κινητήριος δύναμη για να αναπτυχθούν υπηρεσίες και παροχές, να εμπλουτιστεί η γκάμα των προϊόντων και να γίνει η αγοραστική τους εμπειρία ακόμα πιο γρήγορη, εύκολη, αξιόπιστη και -εντέλει- διασκεδαστική.

 

 

Το 2017, έγινε μία πραγματικά μεγάλη επένδυση και «Ο Φαρμακοποιός Μου» έκανε το επόμενο βήμα, ανταποδίδοντας όλη την εμπιστοσύνη που δέχθηκε, και καλωσορίζοντας το πλήρως ανανεωμένο, σύγχρονο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό του κατάστημα μέσα από τη γνωστή, πλέον σε όλους, ηλεκτρονική διεύθυνση www.ofarmakopoiosmou.gr. Ευκολότερη πρόσβαση, γρηγορότερη αναζήτηση, ακόμη περισσότερα προϊόντα και κάθε στιγμή κάποιος ειδικός δίπλα σας για να σας συμβουλεύσει.

 

 

Το 2018, το ηλεκτρονικό κατάστημα αποκτά μια νέα έδρα, ένα νέο «σπίτι», με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και αποθηκευτικό χώρο – logistics 2000 τ.μ. στα πρότυπα «3PL», που συμβάλλουν στη σωστή αποθήκευση και διαχείριση των εμπορευμάτων και είναι πανέτοιμες να στεγάσουν το παρόν και το μέλλον του ofarmakopoiosmou.gr.

 

 

Όλοι οι εργαζόμενοι, τα γραφεία, το κέντρο διανομής, το εμπορικό τμήμα και το τηλεφωνικό κέντρο, στελεχωμένο με ειδικούς που είναι εκεί, ικανοί να απαντήσουν σε κάθε απορία που μπορεί να έχει ο πελάτης, βρίσκονται πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

 

 

Για 42 χρόνια, από το 1977 έως και σήμερα, με επιμονή, υπομονή, συστηματική και ουσιαστική εργασία, ofarmakopoiosmou φροντίζει να φέρει εις πέρας την αποστολή που έθεσε στο ξεκίνημά του ο κ. Γεράσιμος Τριανταφυλλάς: Τη δημιουργία και το χτίσιμο μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες του.

 

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ofarmakopoiosmou.gr είναι σε πλήρη ετοιμότητα να γίνει και «Ο Φαρμακοποιός Σας», ο προσωπικός σας σύμβουλος και ο αγαπημένος σας προορισμός όπου μπορείτε ευχάριστα και εύκολα να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για εσάς και την οικογένειά σας.