← Πίσω στο blog

Το NowDoctor και στο News247 !

Δείτε όλα τα άρθρα του NowDoctor.gr


Το News247 παρουσίασε το NowDoctor!

To NowDoctor είναι το νέο Ελληνικό εργαλείο στο διαδίκτυο, που επιτρέπει την ΔΩΡΕΑΝ αναζήτηση ιατρικού ραντεβού με ένα κλικ, από την οθόνη του υπολογιστή σας!

Με το NowDoctor η διαδικασία αναζήτησης ιατρικού ραντεβού δεν κοστίζει τίποτα και ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις λεπτά!

Είστε ασθενής;

Αναζητήστε ιατρικό ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ με βάση την γεωγραφική περιοχή, την ιατρική ειδικότητα και το ασφαλιστικό σας ταμείο. Με περισσότερους από 1500 ιατρούς και 45 ειδικότητες από 59 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, είστε σίγουροι πως θα βρείτε τον κατάλληλο ιατρό και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!

Είστε ιατρός;

Το NowDoctor θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους ασθενείς μέσα από το internet, ενώ ταυτόχρονα θα σας προβάλει αποτελεσματικά στο διαδίκτυο και τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσεγγίζοντας ένα νέο κοινό.

Με περισσότερα από 2.500 εγγεγραμμένα μέλη και ήδη 150.000 δωρεάν αναζητήσεις ιατρικών ραντεβού, σε μερικές μόνο ημέρες θα βρείτε νέους ασθενείς!

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και γραφτείτε δωρεάν στο μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο Πανελλαδικό δίκτυο γιατρών και ασθενών στην Ελλάδα. Είναι όλοι εδώ!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1.Μπείτε στο www.nowdoctor.gr και γραφτείτε δωρεάν μέσα σε 3 λεπτά

2.Αναζητήστε ιατρό με βάση α) την ειδικότητα, β) την γεωγραφική περιοχή, γ) το ασφαλιστικό ταμείο.

3.Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό την ημέρα και την ώρα που προτιμάτε.

4.Το ραντεβού κλείστηκε! Περιμένετε την επιβεβαίωση στο εμαιλ σας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ NOWDOCTOR

Το www.nowdoctor.gr είναι η πρώτη Ελληνική πλατφόρμα για ΔΩΡΕΑΝ αναζήτηση ιατρικών ραντεβού, μέσω διαδικτύου.

Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2012 με σκοπό εν την κατά το δυνατόν ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση των πολιτών σε υπηρεσίες υγείας.

Το www.nowdoctor.gr τιμήθηκε με το 5ο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Διεθνούς Φόρουμ Νεότητας στον Μόντρεαλ του Καναδά που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Κοινωνία της Πληροφορίας, ως ένα από τα καλύτερα καινοτόμα επιχειρηματικά πλάνα που βασίζονται στο διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία, με στόχο την προώθηση των αναπτυξιακών στόχων της χιλιετίας του ΟΗΕ.