← Πίσω στο blog

NowDoctor.​gr: 70.000 ΔΩΡΕΑΝ αναζητήσει​ς ιατρικού ραντεβού !

Δείτε όλα τα άρθρα του NowDoctor.gr

Owdoctor_home_page

 
•       ΔΩΡΕΑΝ αναζήτηση ιατρικού ραντεβού μέσω διαδικτύου
 
•       70.000 δωρεάν αναζητήσεις μέσα σε 90 ημέρες
 
•       700 ιατροί από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν πλέον στο NowDoctor
 
Εν μέσω οικονομικής κρίσης, το www.nowdoctor.gr συνεχίζει να παρέχει σε όλους τους Έλληνες πολίτες την δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ αναζήτησης και εξασφάλισης ιατρικού ραντεβού. Μετά από μόλις 90 ημέρες λειτουργίας, οι επισκέπτες του www.nowdoctor.gr αναζήτησαν εντελώς δωρεάν ιατρικό ραντεβού περισσότερες από 70.000 φορές, ενώ πλέον 700 ιατροί συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Ταυτόχρονα, το www.nowdoctor.gr επεκτείνεται και στην Θεσσαλονίκη δίνοντας την δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να αναζητήσουν και να βρουν δωρεάν τον ιατρό τους μέσω διαδικτύου χωρίς καμία χρέωση.

Μπείτε τώρα στην σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/NOWDOCTOR και κάντε LIKE, ώστε να μείνετε ενημερωμένοι για μελλοντικές δράσεις μας μέσω των κοινωνικών δικτύων! 
 
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
1.     Μπείτε στο www.nowdoctor.gr  και γραφτείτε δωρεάν μέσα σε 3 λεπτά.
2.     Αναζητήστε ιατρό με βάση α. την ειδικότητα, β. την γεωγραφική περιοχή, γ. το ασφαλιστικό ταμείο.
3.     Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό την ημέρα και την ώρα που προτιμάτε.
4.     Το ραντεβού κλείστηκε! Περιμένετε την επιβεβαίωση στο εμαιλ σας
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ NOWDOCTOR
Το www.nowdoctor.gr είναι η πρώτη Ελληνική πλατφόρμα για ΔΩΡΕΑΝ αναζήτηση ιατρικών ραντεβού, μέσω διαδικτύου. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2012 με σκοπό εν την κατά το δυνατόν ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση των πολιτών σε υπηρεσίες υγείας. Στην πλατφόρμα ήδη συμμετέχουν 700 ιατροί ανά όλη την Ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο καθημερινά κλείνονται 4 ιατρικά ραντεβού.
 
Το www.nowdoctor.gr τιμήθηκε με το 5ο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Διεθνούς Φόρουμ Νεότητας στον Μόντρεαλ του Καναδά που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Κοινωνία της Πληροφορίας, ως ένα από τα καλύτερα καινοτόμα επιχειρηματικά πλάνα που βασίζονται στο διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία, με στόχο την προώθηση των αναπτυξιακών στόχων της χιλιετίας του ΟΗΕ.