← Πίσω στο blog

Λαμπεροί την περίοδο των γιορτών και όχι μόνο…

Δείτε όλα τα άρθρα του NowDoctor.gr

woman-christmas-flawless-skinΓράφει η Ειρήνη Λαγογιάννη  – Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Μια  ασφαλής μέθοδος αντιγήρανσης είναι η  έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικούς και συσφικτικούς παράγοντες), που εφαρμόζεται με ενέσεις ή μικρονυγμούς ή τελείως ανώδυνα με το ειδικό μηχάνημα ηλεκτοπόρωσης (Jobrè). Οι συνεδρίες της θεραπείας μπορεί να πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, αφού ο ήλιος δεν αποτελεί αντένδειξη και τα αποτελέσματα γίνονται ορατά μετά από τις 2-3 πρώτες συνεδρίες. Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος.

 Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, Platelet-Rich Plasma, Vampire Facelift

 Το PRP καταφέρνει να λειαίνει τις ρυτίδες, να βελτιώνει τις ουλές του δέρματος  και να χαρίζει σφριγηλή επιδερμίδα, αξιοποιώντας τη φυσιολογική ικανότητα του οργανισμού να ανανεώνει τα κύτταρά του.  Αποτελεί μία φυσική μέθοδο αντιγήρανσης,  βασιζόμενη στα πολύτιμα συστατικά του αίματος του ίδιου του ατόμου . Πραγματοποιείται  λήψη, επεξεργασία και επαναχρησιμοποίηση του αίματος του ίδιου ασθενούς. Εφαρμόζεται  σε όλο το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για:

  • τη λείανση των ρυτίδων του προσώπου  (γύρω από τα μάτια και το στόμα),
  • την βελτίωση των μαύρων κύκλων,
  • το χαμένο όγκο των ζυγωματικών,
  • την αντιμετώπιση της χαλάρωσης,
  • τη βελτίωση των ουλών ακμής,
  • την αποκατάσταση της υφής και της ποιότητας  του δέρματος.
  • Χρησιμοποιείται επίσης με ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα στη Θεραπεία τριχόπτωσης.

Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος

Είναι ιδανικά για βαθύτερες ρυτίδες στο στόμα και τις παρειές, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση των χειλιών και των ζυγωματικών. Η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο και από ένα χρόνο.

Βοτουλινική τοξίνη

Η ενέσιμη μορφή του BOTOX, DYSPORT, VISTABEL  είναι πρωτεϊνικό σύμπλοκο που παράγεται από την βοτουλινική τοξίνη τύπου Α: Παράγεται από το αναερόβιο βακτηρίδιο Clostridium Botulinum (σερότυπος Α). Η εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης όταν εφαρμόζεται σωστά χαρίζει ξεκούραστη όψη και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Διαρκεί 3-6  μήνες και εάν συνδυαστεί με μεσοθεραπεία σε όλο το πρόσωπο (meso-botox), αυξάνει περισσότερο τη διάρκεια του αποτελέσματος.

Peeling

Τι είναι : τεχνική που χρησιμοποιείται για να βελτιώσουμε την εμφάνιση του δέρματος. Αποσκοπεί στην αφαίρεση των επιφανειακών στοιβάδων του, ώστε η νέα επιδερμίδα που δημιουργείται,  ποιοτικά είναι πάντα καλύτερη από την προηγούμενη. Εφαρμόζεται ένα ειδικό διάλυμα στο δέρμα,  ώστε να προκληθεί απολέπιση. Το νέο δέρμα είναι πιο απαλό, φωτεινότερο και με λιγότερες ρυτίδες, πανάδες, ουλές ακμής και έντονους πόρους.