← Πίσω στο blog

Το NowDoctor τώρα και στη Θεσσαλονίκη !

Δείτε όλα τα άρθρα του NowDoctor.gr

Banner_190x100

 Το NowDoctor άνοιξε και στην Θεσσαλονίκη!

• ΔΩΡΕΑΝ αναζήτηση ιατρού μέσω διαδικτύου στο www.nowdoctor.gr.

• Άρχισε η νέα καμπάνια για δωρεάν ιατρικές εξετάσεις ανέργων του ΟΑΕΔ.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, το www.nowdoctor.gr αρχίζει μία καμπάνια ευαισθητοποίησης και συμβολικής, πλην όμως έμπρακτης βοήθειας προς τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Ολοένα και περισσότεροι ιατροί – μέλη μας, προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές επισκέψεις  σε ανέργους – έχοντες κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ, ενώ εκπτώσεις επί του κανονικού κόστους της επίσκεψης παρέχονται για όλους τους ασθενείς του www.nowdoctor.gr 

Ταυτόχρονα, το www.nowdoctor.gr επεκτείνεται και στην Θεσσαλονίκη δίνοντας την δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να αναζητήσουν και να βρουν δωρεάν τον ιατρό τους μέσω διαδικτύου χωρίς καμία χρέωση!

Οι πολίτες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο ατομικό προφίλ κάθε ιατρού, μπαίνοντας στο www.nowdoctor.gr

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. Ο χρήστης εγγράφεται δωρεάν στην πλατφόρμα.
2. Ο χρήστης αναζητεί ιατρό με βάση τρία κριτήρια: α. την ειδικότητα του ιατρού, β. την γεωγραφική περιοχή, και γ. το συμβεβλημένο ασφαλιστικό ταμείο.
3. Εμφανίζονται τα διαθέσιμα ιατρεία
4. Ο χρήστης επιλεγεί την ημέρα και την ώρα του ραντεβού
5. Το ραντεβού κλείστηκε! Η επιβεβαίωση θα έλθει από τον ίδιο τον ιατρό μέσα σε μερικά λεπτά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ NOWDOCTOR

Το www.nowdoctor.gr είναι η πρώτη Ελληνική πλατφόρμα για ΔΩΡΕΑΝ αναζήτηση ιατρικών ραντεβού, μέσω διαδικτύου. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2012 και σκοπός του είναι εν μέσω οικονομικής κρίσης, η κατά το δυνατόν ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε υπηρεσίες υγείας. Το www.nowdoctor.gr  τιμήθηκε με το 5ο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Διεθνούς Φόρουμ Νεότητας που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Κοινωνία της Πληροφορίας, ως ένα από τα καλύτερα καινοτόμα επιχειρηματικά πλάνα που βασίζονται στο διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία, με στόχο την προώθηση των αναπτυξιακών στόχων της χιλιετίας του ΟΗΕ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.nowdoctor.gr ή εναλλακτικά στέλνοντας email στο contact@nowdoctor.gr ή καλώντας το 210-8788090.